Breaking News

Σπατάλες στην “Αναπτυξιακή Νέστου”, 12.000 για λουλούδια στο Camping Κεραμωτής

Για κακοδιαχείριση και σπατάλες καταγγέλλει ο πρώην Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης τον σημερινό Δήμαρχο Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, στην “Αναπτυξιακή Νέστου”, καταγγελία την οποία, όπως πληροφορούμαστε κοινοποίησε και στην Εισαγγελία Καβάλας. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Σάββα Μιχαηλίδη, “Νέα Εποχή”, αναφέρει:
Στο Δήμο Νέστου τίποτε πλέον δεν αποτελεί δυσεπίλυτο πρόβλημα. Με απόλυτη ελαφρότητα η διοίκηση του κ. Τσομπανόπουλου παρακάμπτοντας τις θεσμικές και επιβεβλημένες εκ του νόμου διαδικασίες καθιερώνει μια νέα «νόρμα» του δόγματος «είμαι διοίκηση και κάνω ότι γουστάρω». Αποφασίζουν στο Διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Α.Ε ότι θέλουν χωρίς να τηρούν πρακτικά, τα οποία γράφουν όποτε θυμηθούν, αλλάζουν τηλεφωνικά τις αποφάσεις, καταρτίζουν και ψηφίζουν ισολογισμούς και αποτελέσματα χρήσης σε εικονικές συνεδριάσεις, απασχολούν με παράνομες συμβάσεις προσωπικό και λαμβάνουν αμοιβές χωρίς τις απαραίτητα απαιτούμενες εκ του νόμου εγκρίσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, παράνομα και καταχρηστικά. Πρόσφατα με απόλυτο θράσος και έξω από κάθε ηθική προσπάθησαν να παραπλανήσουν και το Δημοτικό Συμβούλιο όταν σε ερώτημα για την λήψη η μη απόφασης απάντησαν θετικά, αλλά κατόπιν λίγα λεπτά αργότερα με την λήξη του συμβουλίου ανασκεύασαν αρνούμενοι τα πάντα. Κατά τα άλλα επικαλούνται ότι: «νοικοκύρεψαν το Δήμο» όπως φαίνεται όμως η μόνη σωστά οργανωμένη προσπάθεια που έκανε το «παρεάκι» ήταν για να «νοικοκυρευτούν» οι ίδιοι, οι κολλητοί και οι ημέτεροι. Χιλιάδες EURO € οι σπατάλες για συμμετοχή σε εκθέσεις που μετατρέπονται σε πληρωμένες διακοπές άσχετων και ανίκανων για την Τουριστική προβολή του τόπου μας. 
Με την ένοχη ανοχή τους κατάντησαν το ΚΑΜΠΙΝΚ Κεραμωτής σε «ΠΑΡΑΓΚΑ» αυθαιρέτων και Τουριστικής δυσφήμησης. Ταυτόχρονα η άρνησή τους να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχε η εταιρεία σε προμηθευτές οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη είναι η πάγια τακτική, με την οποία νόμιζαν ότι θα έπλητταν την προηγούμενη διοίκηση και το μόνο που κατάφεραν ήταν να επιβαρύνουν την εταιρεία και με τόκους. Αντίθετα η σπατάλη για τους διάφορους κόλακες και κολαούζους βαφτίζεται όπως να είναι, αρκεί να εξυπηρετεί, όπως πρόσφατα ψήφησαν κατά πλειοψηφία δαπάνη 3000€ σε έντυπο για: «την κάλυψη και προβολή της επικαιρότητας της Αναπτυξιακής Νέστου» (το μεταφέρουμε όπως είναι από την λίστα των προς συζήτηση θεμάτων του Δ.Σ.) και 12000€ για λουλούδια στο ΚΑΜΠΙΝΚ. Πιθανόν να θέλουν να προβάλουν την όντως όπως φαίνεται πορεία της εταιρείας στις Δικαστικές αίθουσες που είναι βέβαιο ότι θα δοθεί η συνέχεια όλων των προαναφερομένων (άλλωστε είναι ήδη υπόδικοι σε μια υπόθεση και ακολουθούν άλλες δύο). 
Στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο της η διοίκηση των «ανίκανων» όπως τους χαρακτηρίζει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, (με διαφορά οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ) το οποίο αισθάνεται τον εμπαιγμό και την κοροϊδία με την οποία αναρριχήθηκαν αφού λασπολόγησαν όσο κανείς στο παρελθόν την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. «Η σημαία της κάθαρσης» στα κατά φαντασία ζητήματα νομιμότητας που επινοούσαν και κρατούσαν είναι σήμερα αυτή που οι Δημότες απαιτούν από τη Νέα Δημοτική Αρχή που έρχεται να γίνει πράγματι το σύμβολο της κάθαρσης όλων των νέο-μοντερνισμών και της ψευδό-κουλτούρας που μας φόρτωσαν όλοι αυτοί που όπως φαίνεται: «ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ αντί ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ». Μεθυσμένοι από την εξουσία και πλημυρισμένοι από αλαζονεία δεν κατάλαβαν ποτέ ότι από χρόνο- σύμπτωση και ελέω κ. Αμπεριάδη βρέθηκαν στην θέση αυτή και μέσα στην σύγχυσή τους χαίρονται «χαμένοι στη μετάφραση» νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι τα «παρεάκια» δεν έχουν θέση στα Δημόσια και Κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια