Breaking News

Δελτίο Τύπου Δραστηρίοτητες Δημάρχου/Δημοτικής Αρχής 21-27/05/2018

ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ
 
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, πραγματοποίησε το 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης, την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στο χώρο του σχολείου όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του σχολείου. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο συμπολίτης μας,  συγγραφέας,  Κοσμάς Χαρπαντίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ψυλλίδου Ελένη, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.
 
ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΥΔΡΟΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ την Δευτέρα 21 Μαΐου παρουσία του Δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Παναγιωτίδη, του Αντιπροέδρου της κ. Αργυράκη, του Διευθυντή της κ. Κάλφα  και  του Αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα κ. Τουμπεκτσή προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ στα αντλιοστάσια Παραδείσου και Ζαρκαδιάς με απρόβλεπτες συνέπειες στην υδροδότηση του Δήμου. Η ΔΕΗ, επρόκειτο να προβεί στην προαναφερθείσα ενέργεια λόγω αναπροσαρμογής της τιμής της κιλοβατώρας των τριών τελευταίων ετών, συνολικού ύψους 400.000€. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος και η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ έδρασαν αστραπιαία, ώστε να βρεθεί λύση, με ρύθμιση του χρέους σε διακανονισμό και να λειτουργήσει ομαλά το έργο της επιχείρησης, χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα για την υδροδότηση του Δήμου.
 
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, επισκέφθηκαν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 22 Μαΐου, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής, προκειμένου να ενημερωθούν για το σημαντικό έργο της Γεωθερμίας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας.
Είχαν επισκεφθεί νωρίτερα, με λεωφορείο του Δήμου, στον τόπο όπου υφίσταται το έργο (περιοχή Ερατεινού) και ο υποσταθμός της Γεωθερμίας. Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του θερμοκηπίου της Selecta με τη Γεωθερμία.
Ο Δήμαρχος Νέστου, παρουσίασε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, το ιστορικό του έργου ενώ δέχθηκε στο τέλος δεκάδες ερωτήματα των μαθητών που αφορούσαν τη σημασία της Γεωθερμίας στον τόπο μας.
Κλείνοντας τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους για νευραλγικά έργα του Δήμου που αφορούν άμεσα το δικό τους μέλλον.

«ΑΝΘΡΑΚΑΣ» Η ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

«Λαχτάρησε» η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Νέστου αλλά και όλες οι υπηρεσίες την Τρίτη 22 Μαΐου όπου εργάτης καθαριότητας υποψιάστηκε πως με τη ρίψη απορριμμάτων από κάδο στο απορριμματοφόρο εισχώρησε και μια χειροβομβίδα. Αμέσως, σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης με ασθενοφόρο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης , ειδικοί πυροτεχνουργοί. Στο σχεδιασμό της επιχείρησης ανίχνευσης-εξουδετέρωσης βρισκόταν και ο ίδιος ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλο. Τελικά, ύστερα από πολύωρες και «χειρουργικές κινήσεις», η χειροβομβίδα αποδείχθηκε πλαστική δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία.
 
ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

Ο Δήμος Νέστου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του Παιδικού Σταθμού Αγιάσματος αφού πλέον συμπληρώθηκε για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 ο απαιτούμενος αριθμός των παιδιών ώστε να λειτουργήσει. Την Τρίτη 22 Μαΐου ο Δήμαρχος Νέστου συνάντησε στο κτήριο του σταθμού γονείς παιδιών, που ενδιαφέρονται για τη λειτουργία του, αποτιμήθηκαν τα δεδομένα και αποφασίστηκε τελικά η λειτουργία του. Ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος τους διαβεβαίωσε πως στο διάστημα που μεσολαβεί θα γίνουν από τον Δήμο όλες οι δυνατές παρεμβάσεις προκείμενου ο σταθμός να λειτουργήσει ομαλά και απρόσκοπτα από 1 Σεπτεμβρίου 2018.
Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Κεραμωτής κα Κοσμίδου και Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλος, η πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χατζηγερακούδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγιάσματος κ. Ζαχαρής, πρώην πρόεδροι, τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων,  όπως ο κ. Μαυρουδόγλου Μανώλης, ο κ. Καλτσούνης Απόστολος, η κα Ζαχαρία Ασημένια, η κα Παπακυριαζή Ήρα και ο κ. Μπουτζουράς Αθανάσιος.
 
ΟΛΟ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ
Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με την ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. και τη ΔΙΑΑΜΑΘ Α.Α.Ε. οργάνωσαν ενημερωτική δράση για την ανακύκλωση την Τετάρτη 23 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών, παρουσιάστηκε στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Χρυσούπολης με διδακτικό και διασκεδαστικό τρόπο η αξία της ανακύκλωσης, η χρησιμότητα, η αναγκαιότητά της στη σύγχρονη κοινωνία και τα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον.
Το πρόγραμμα έκανε ιδιαίτερα focus στο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φωτιστικών, λαμπτήρων και μικροσυσκευών. (φωτοκύκλωση)
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στην σημαντική συμβολή των σχολείων στην ανακύκλωση για τον Δήμο του.
 
ΟΙ «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ
Για μια ακόμη φορά, οι «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», επισκέφθηκαν τον Δήμο Νέστου, την Τετάρτη 23 Μαΐου, όπου σε συνεργασία με το νομικό πρόσωπο ΕΥΝΕΣΤΙΑ πραγματοποίησαν εμβολιασμούς και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 47 παιδιά ΡΟΜΑ στον αντίστοιχο συνοικισμό στο Χρυσοχώρι. Εκεί μεταφέρθηκαν ακόμη με λεωφορεία του Δήμου και παιδιά ΡΟΜΑ από το Ερατεινό προκειμένου να εμβολιαστούν. Ο Δήμος Νέστου και η ΕΥΝΕΣΤΙΑ συμμερίζονται απόλυτα  την ευαισθητοποίηση των «Γιατρών του Κόσμου» για τα προβλήματα και τις ανάγκες των παιδιών για ένα κόσμο πιο όμορφο και πιο ασφαλή γι’ αυτά. Το παρόν στη δράση έδωσε η Πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη.
 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ
 
Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συσκέφθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νέστου με προεδρεύοντα τον Δήμαρχο Νέστου κ. Βαγγέλη Τσομπανόπουλο όπου κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε στις έως τώρα παρεμβάσεις του Δήμου του σε έκτακτα περιστατικά και ακραία καιρικά φαινόμενα, στην ετοιμότητα του Δήμου για την αντιμετώπιση φαινομένων, στην διάθεση ειδικού οχήματος 4χ4 για τον ορεινό όγκο, στη κατοχή των δύο υδροφόρων, στη συνεργασία του Δήμου με το Δασαρχείο για τις μελέτες προκειμένου να γίνουν παρεμβάσεις σε αποψιλώσεις, κοπή δέντρων, ευπρεπισμός δρόμων με κόστος για τον εργολάβο τις 120.000€.
Στη σύσκεψη, ο Δήμαρχος Νέστου δέχθηκε τα εύσημα από τον εκπρόσωπο του Δασαρχείου κ. Κόντο για την πρωτιά, σε επίπεδο νομού σε παρεμβάσεις.
Παρέστησαν ακόμη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βαλσαμίδης, κ. Τουμπεκτσής, κ. Καϊντατζόπουλος, ο Πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας Καβάλας κ. Κιβράκης Σταύρος, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Χρυσούπολης και Ξάνθης, ο εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας  Αποκεντρωμένης κ. Σταματέλος Αντώνης, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Καβάλας κ. Κόντος, εκπρόσωπος του Στρατού,  εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης,  εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, οι Πρόεδροι Συσκευαστηρίων και Συλλόγων του Δήμου Νέστου, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Καβάλας, κ.α.
 
ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ
Την έντονή του διαμαρτυρία εξέφρασε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με επιστολή του στον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, την οποία κοινοποίησε και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στους Βουλευτές Καβάλας, στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ και στον Αντιπεριφερειάρχη μέσω της οποίας αναφέρεται στη νέα απαξίωση του λιμανιού της Κεραμωτής και του Δήμου γενικότερα, με την διανυκτέρευση πέντε Ferry Boats κάθε βράδυ, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, στους καταστηματάρχες αλλά και στους πολίτες της Κεραμωτής, καθώς και στα γνωστά άλυτα προβλήματα της διέλευσης βαρέων οχημάτων και στις καταστροφές των δρόμων από την διέλευσή τους.
 
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
 
Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης συνάντησε την Παρασκευή 25 Μαΐου ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος τον κ. Παπαϊωάννου Χαράλαμπο, υπεύθυνο της Γεν. Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν θέματα συνεργασίας για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν τον Δήμο και τους νέους μας.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ»
Εξαιρετικά επιτυχημένη η εκδήλωση και φέτος του Δήμου Νέστου για τη Γιορτή της Σαρδέλας και του Μυδιού που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου στην Κεραμωτή όπου πλήθος πολιτών αλλά και τουριστών «βούλιαξαν» το λιμάνι της Κεραμωτής.
Την οργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα.
Άφθονα μύδια και σαρδέλες προσφέρθηκαν στους επισκέπτες που ετοίμασαν με περίσσιο μεράκι, εθελοντές ψήστες ενώ χορηγοί των προϊόντων ήταν ντόπιοι παραγωγοί ( Αφεντούλης Αθανάσιος και Αφεντούλης Χαράλαμπος, Παρμενίδης Δημήτρης και Αρίων, Ζαμπάκης Τριαντάφυλλος, Αφεντούλης Νίκος και Παναγιώτης, Τσαλκίδης Άγγελος)
Χρώμα στη βραδιά έδωσαν Σύλλογοι της Κεραμωτής με το παιδικό τμήμα zumba, το Γυμνάσιο της Κεραμωτής που οι μαθητές του χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, η Φιλαρμονική του Δήμου Νέστου αλλά και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Καρυάς υπό την καθοδήγηση της μουσικού και εκπαιδευτικού κας Σπυριάδου Κωνσταντίας. Παράλληλα, υπήρχαν δύο κλόουν που διασκέδαζαν τους μικρούς μας φίλους.  Ενώ ο διατροφολόγος-διαιτολόγος κ. Λουλούδης Δημήτρης μας μίλησε για τη διατροφική αξία σαρδέλας και μυδιού.
Το κέφι της βραδιάς άναψε με το μουσικό σχήμα «ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ».
Ευχαριστημένοι  έμειναν όπως ανέφεραν και οι επιχειρηματίες της Κεραμωτής  όπου οι επιχειρήσεις τους γέμισαν από κόσμο.
Πολλοί ήταν και οι Βούλγαροι τουρίστες που λόγω τριημέρου επισκέφθηκαν την Κεραμωτή. Η προσέλευση τους στην εκδήλωση και η συμμετοχή στο γλέντι ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους.
Στην εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Ιωσηφίδης.
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΪΔΕΥΤΟΥ
Σ’ ένα αγώνα που είχε συγκίνηση, μνήμες αλλά και χαμόγελα συναντήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Νέστου με αυτούς του ΑΟΚ, το Σάββατο 26 Μαΐου στο γήπεδο του Χαϊδευτού. Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησε φαγοπότι με κύριο έδεσμα τα ψάρια, προσφορά για όλους τους παίκτες από  αλιείς της περιοχής. Στον αγώνα το παρόν  έδωσε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Παπαθεοδώρου.

 
Η «ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ» ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ
Ένα παραδοσιακό θρακιώτικο γλέντι στήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού και το παραδοσιακό συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά». Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πετυχημένη εκδήλωση του συλλόγου ενώ ο Δήμος Νέστου συνέδραμε στις εργασίες καθαριότητας και την παροχή καθισμάτων. Τον Δήμο Νέστου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλος.
 
ΤΗ «ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ» ΤΟΥ Δ. ΨΑΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΖΑΡΚΑΔΙΑΣ
 
Το γνωστό έργου του Δ. Ψαθά  «Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ» ανέβασε στις 27 & 28 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρκαδιάς. Πρόκειται για τη γνωστή κωμωδία του Ελληνικού Κινηματογράφου. Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που τίμησαν την επιτυχημένη προσπάθεια των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαρκαδιάς.
 
ΤΗ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ» ΤΙΜΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
 
Μέρα μνήμης και τιμής για τους Πόντιους και όχι μόνο, η 19η Μαΐου. Πρόκειται για την θλιβερή επέτειο της «Γενοκτονίας των Ποντίων». Ο Σύλλογος Ποντίων Χρυσούπολης πραγματοποίησε εκδήλωση  για τη μέρα αυτή, την Κυριακή 27 Μαΐου στην πλατεία Αριστοτέλους με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, και ομιλία από τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο. Παρέστησαν ακόμη, εκτός από πλήθος κόσμου και ο Ταξίαρχος κ. Γκράνας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σαββαϊδης, κ. Βαλσαμίδης, ο Πρόεδρος ΔΣ κα Ψυλλίδου και η Πρόεδρος ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη. Ήταν μια εκδήλωση με συγκίνηση και πολλές μνήμες.


 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ  «Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ»
 
Το ετήσιο παραδοσιακό του γλέντι οργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο Σύλλογος Μικρασιατών Χρυσούπολης «Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ», την Κυριακή 27 Μαΐου, στον αύλειο χώρο του πρώην 1ουΔημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης. Το συγκρότημα «ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ» ανέβασε το κέφι και το παραδοσιακό χρώμα στα ύψη. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο Ταξίαρχος κ. Γκράνας Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καϊντατζόπουλος, κ. Σαββαϊδης και κ. Τουμπεκτσής, η Πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Αργυράκης και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χατουτσίδου.


 
ΤΟ «ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ» ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Η ΝΕΑ ΚΩΜΗ
Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η λειτουργία για την εορτή του Αγίου Πνεύματος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Νέα Κώμη. Ο Δήμος Νέστου κάλυψε τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους πιστούς μετά την λειτουργία. Τον Δήμο Νέστου εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Καϊντατζόπουλος και κ. Τουμπεκτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια